typ bloggpaus

Bloggar ikke på den här bloggen förtillfället, för Anna har ju slutat skriva.. :( Lite tråkigt sådär! Men ska börja uppdatera min gamla blogg (tryck tryck tryck) för jag hatar att inte blogga haha. Puss o hej sålänge girls and boys!

Todays

Yeah. Langar pose. Aja. Detta har jag på mig idag, ryggen är FETT snygg bara så ni vet ;)

Oj oj här var det mycket bloggning.....

Eller vänta lite.. nä :) Jag är heeeemmaaa just so you know. Italien var GRYMT nice, varmt och skönt, typ +30 men blev inte brun hähä. Bröllopet var sjukt fint och allt, bästa :') Nu sitter jag i skolan med Tilde och Viktoria, viktoria upplyser oss om sexuella saker hahah.
Back 2 work, ska göra engelska nu. Puss

Resultatet


Så blev håret, lite ljusare blev det! Nu sticker vi till kyrkan sen efter ska jag ta en glass i stan med Mikis och Paulina :) puss

Nathalie the man

tjaaaaaaa everybody! Sitter just nu hemma hos nathalie, sitter och tjockar oss är mer specifikt vad vi gör! Var i alby idag och paddlade kanot, sen började det regna så det var inte så skoj längre. Men vi klarade oss iaf igenom det och sedan stack jag och Nattttttis till tyresö centrum och köpte hårfärg, lägger in bild sen ;) Vi fixade som sagt håret sen drog vi oss vidare till nathalie's place. Åkte och handlade nattemat (godis) på ica maxi, sprang till bussen sen satt vi ändå i tio minuter och väntade.. Vi ska typ sova snart för måste upp och gå till kyrkan imorgon, inte många gånger kvar nu!
-

friluftsdag & italien

Gooooooooooooodmorgon! Friluftsdag i Alby idag, jag och Tilde tjillar lite här hemma med lite musik och proviva - ett måste på morgonen. Vi ska ta 40 till centrum och därifrån åka till alby dåra, men vi ska gå nu så no time to tallk - puss!
JUSTE DRAR TILL ITALIEN IDAG<33 eller imorrn haha, men ska till skavsta idag och sova på hotell för planet går så tidigt på morgonen imorrn. HEJDÅÅ
Me todaaay, kass kvalité för ja, WEBBCAMEN SUCKS


RSS 2.0